Curs 2016-17


CURS 2016-2017



Iniciació a la Dansa Oriental
Ivonne Centellas
La Dansa Oriental parteix d'un gran respecte pel cos de la dona, genera postures correctes, aporta confiança i benestar i treballa el cos de manera molt completa. És expressiva i femenina. Oblida els prejudicis i descobreix veritablement la Dansa Oriental. Connecta amb el seu esperit mil·lenari i aprèn a moure't d'una manera increïble!

I si ja tens coneixements previs de Dansa Oriental, informa't sobre els grups! Tens moltes opcions!

Estil Tribal Americà - iniciació
Montse Morilla
La Dansa Tribal és un nou estil que evoluciona des de la Dansa Oriental. El format Tribal Americà és la base de l'evolució de nou Tribal Fusió i consisteix en una sèrie de passos i moviments que es combinen per crear seqüències. Com si es tractès de parlar un nou idioma, aprendrem tot un seguit de passos amb els que podrem improvitzar i ballar juntes, al més pur estil de tribu. No cal experiència en Oriental.

Fusions Orientals
Ivonne Centellas
En les classes de Fusions Orientals també treballem la dansa oriental i seus moviments característics, pero després els transpolem a músiques d'altres estils de dansa. Agafem expressions i passos del flamenc, hip-hop, dansa africana, samba, etc. i els combinem amb la dansa oriental. Com en un menú degustació, tindrem unes classes variades i dinàmiques que ens faran descobrir nous sabors.


Iniciació a la Dansa Oriental + Treball Postural

Aquestes classes s'enfoquen especialment en el treball d'esquena, de cuidar la postura i ajudar a trobar moviments més eficients alhora que ballem. Tant si tens ganes de treballar la postura, com si vols desbloquejar cadera/pelvis, com si has patit o tens seqüeles d'alguna lesió*, la dansa oriental té uns moviments fantàstics en aquest sentit i nosaltres cuidem que el moviment sigui adequat. Aquest espai és una bona base si vols fer classes més tècniques més endavant sabent que tens un coneixement correcte de la postura.

Són classes d'iniciació i molt personalitzades, amb poques alumnes i el treball és més intern que a altres espais de dansa: no fem massa coreografies i sobretot no estem orientades al final de curs a cap mostra. Sí fem treball d'equilibri, coordinació, etc., i sí que ballem i aprenem els moviments bàsics de la dansa oriental.

*si tens una lesió, sempre has de comptar amb supervisió del teu fisioterapeuta o metge.

Dansa Integrativa
Montse Morilla
La Dansa Integrativa és una técnica de consciència corporal i treball postural que s'ha anat construïnt en base a treballs com el Treball Corporal Integratiu de L. Carbajal, l'Anàlisi del Moviment de R. Laban, la Conectivitat Corporal Completa de I. Bartenieff, tècniques de relaxació i altres.

Es tracta de sessions amb música continua on, amb petites indicacions, cadascú troba la seva manera d'expressar el moviment proposat, sempre amb atenció a una postura correcta i a dosificar i dominar l'esforç per a cada moviment. També és un espai per expressar emocions i sensacions, gaudir del moviment propi i de la complicitat del grup. Està orientat a tothom, independentment de la forma física o dels coneixements previs en dansa.

Fusions Orientals
Ivonne Centellas
En les classes de Fusions Orientals també treballem la dansa oriental i seus moviments característics, pero després els transportem a músiques d'altres estils de dansa. Agafem expressions i passos del flamenc, hip-hop, dansa africana, samba, etc. i els combinem amb la dansa oriental. Com en un menú degustació, tindrem unes classes variades i dinàmiques que ens faran descobrir nous sabors.



INTENTENSIUS JULIOL 2015