Classes

Un dels nostres objectius com a associació dedicada a donar a conèixer la Dansa Oriental i les seves variants és oferir classes on es cuidin tots els aspectes que apreciem i estimem d'aquesta dansa ancestral:

- el respecte pel cos femení, potenciar tota la seva bellesa i gràcia

- la cura pel cos, amb una base tècnica que cuidi cada cos i millori la postura, la tonificació, l'amplitud de moviments, la respiració, l'equilibri i la coordinació

- la germanor i la comunitat femenina, un espai on riure, compartir, sentir-se forta i recolçada per la professora i les companyes


Els beneficis de la Dansa Oriental estan àmpliament documentats a nivell físic, emocional, mental i fins i tot, espiritual. És una dansa profundament femenina, on les dones podem crèixer per sentir-nos més empoderades, més capaces, més conscients de tot el nostre potencial. En definitiva, aconseguim una imatge més positiva de nosaltres mateixes. Tinguem el cos que tinguem i l'edat que sigui, no importa. Aprenem a veure'ns més boniques, i a veure la bellesa femenina arreu.


Intentem que el nivell de les nostres classes i tallers permeti a totes evolucionar i seguir avançant, respectant el ritme de cadascuna i el del grup. Busquem alguns reptes, però sobretot que totes gaudiu de cada classe: de les rutines de treball, l'escalfament, les coreografies, el treball individual i en grup, els espais d'expressió i creació, i alhora que conegueu aquest estil de dansa amb respecte per les seves arrels i amb interés per les seves versions i afegits més moderns i fusionats.

Comentaris