L'Escorxador curs 2015-2016

Encetem el nou curs de dansa oriental a l'Escorxador amb novetats temàtiques!

Dilluns de 20:30 a 22:00h - Dansa Oriental amb Montse Morilla
Dijous de 20:30 a 22:00h - Tècnica i Creació amb Ivonne Centellas
Dissabte de 10 a 11:30h - Fusions Orientals amb Ivonne Centellas

Dansa Oriental
Montse Morilla
La Dansa Oriental parteix d'un gran respecte pel cos de la dona, genera postures correctes, aporta confiança i benestar i treballa el cos de manera molt completa. És expressiva i femenina. Oblida els prejudicis i descobreix veritablement la Dansa Oriental. Connecta amb el seu esperit mil·lenari i aprèn a moure't d'una manera increïble!



Per a les que ja heu fet alguns cursos de dansa oriental i teniu ganes de classes fresques i dinàmiques oferim com a novetat:

Tècnica i Creació
Ivonne Centellas
Aquesta classe tindrà dues parts ben marcades. En la part tècnica treballarem moviments i destresa de manera intensiva, suarem una miqueta! I en la segona part de creació deixarem fluir el cos per crear moviments i seqüències de manera guiada.


Fusions Orientals
Ivonne Centellas
En les classes de Fusions Orientals també treballem la dansa oriental i seus moviments característics, pero després els transportem a músiques d'altres estils de dansa. Agafem expressions i passos del flamenc, hip-hop, dansa africana, samba, etc. i els combinem amb la dansa oriental. Com en un menú degustació, tindrem unes classes variades i dinàmiques que ens faran descobrir nous sabors.


Comentaris