TALLER SHIKHAAT-CHAABI

TALLER DE SHIKHAAT-CHAABI
(dansa Marroquí)

amb Maria M. Ibtisama
Organitza: Farashadansa oriental i creativa



El Shikhaat-Chaabi és una dansa folklòrica del Marroc alegre, dinàmica i divertida que ballen en grup tant homes com dones. En la primera sessió d'aquest intensiu es mostraran els passos i moviments basics i, en la segona sessió, els ampliarem i farem una petita cadena de moviments.


Dissabtes 8 i 15 de maig de 17.15 a 19.15h

Sala d'assaig de l'Escorxador
C/Escorxador 19-21 (Vilafranca del Penedès)

Preu 4 hores: 24€
(abonar a l'entrada del taller)

Reservar plaça: Tel. 696953125/ mail: farashadansa@hotmail.com





MARIA M. IBTISAMA

Apasionada per l'art de la dansa vaig iniciar la meva carrera com a ballarina al 1996 i exerceixo com a professora des de l'any 2003. Formada principalment per Debora Korek (pionera de la dansa oriental a Barcelona) entre altres professors de renom internacional tant de l'Orient Mitjà com del Magreb, essent els més importants Mahmoud Reda, Raqia Hassan, Farida Fahmy, Shorky Mohamed, Liza Laziza, Nabila Harat i de l'àmbit nacional Debora Korek, Gloria Alba, Nesma, entre altres.

Aquesta passió pel món àrab m'ha portat a trobar-me en l'últim any de llicenciatura en filologia i cultura àrab a la universitat de Barcelona (UB). Referent a la meva formació de ballarina, ha estat àmplia i diversa junt amb aspectes espirituals (ioga moviment integrador, dansa sagrada, filosofia oriental i sufí... entre altres) i amb àmplia formació en improvisació i expressió corporal.

Comentaris