La Ruta Dels Somnis


L’espectacle “La Ruta dels Somnis” està inspirat en una època molt llunyana, quan les caravanes viatjaven sense descans fent camí per altres cultures, descobrint costums, músiques i danses.


La nostra història comença en un poblat de l’Índia que es va quedar sense somnis, els somnis eren vitals per a l’existència d’aquell indret perquè constituien la vitalitat, la força i la ilusió dels seus habitants. Així doncs li van encarregar a la dona sacerdotessa la missió de recuperar-los i ella va emprendre la marxa del seu llarg viatge en busca de somnis.


Al llarg del seu viatge la nostra protagonista anirà descobrint indrets plens de màgia amb personatges encantadors, i seràn aquests elements els que utilitzarà per fabricar nous somnis, plens de música, color i dansa.


“La Ruta dels Somnis” fusiona diferents danses, com la hindú, la persa, la de fusió flamenc – oriental, la dansa sufí i la folklorica de procedència àrab. És un espectacle degustació per la seva varietat en el contingut. Un viatge ple de matisos i emocions que néix a l’espiritual Índia i es fon amb el màgic Egipte.


Fundame


La Ruta dels somnis és un espectacle que es va crear per recollir fons per la fundació FUNDAME (fundació contra l'atròfia muscular inafantil) l'octubre de 2006, en aquells moments el vam anomenar La Ruta de la Seda i va tenir un gran èxit de resposta per part del públic.
També vam comptar amb la participacó en el l'esdeveniment de les alumnes de dansa oriental efectades per aquesta malaltia de la Nefer (en aquells moments directora de la cia. i de l'espectacle).
Posteriorment al llarg del 2007 vam repetir l'experiència amb Fundame, aquesta vegada al teatre la Lira del Vendrell, i de manera independent vam portar l'espectacle al teatre al carrer de Viladecans, al cicle "Cel Obert" de Sta. Margarida i els Monjos i en altres pobles de la comarca.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada